På gång i Ubmeje & Sápmi

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utomhusyoga och frukost vid Tráhppie

28 maj kl 08:30 - 27 augusti kl 09:30

60kr

Kom med på yoga utomhus, måndagar och torsdagar, morgonpass kl 8.30 i ca 45 min. Därefter erbjuds det en härlig frukost på Tráhppie kl 9.20-10.20. Kom och njut tillsammans med oss i en underbar miljö. Naturligtvis kan du gå på enbart frukosten, sedan kan du sitta kvar – läsa en bok, värma dig i solen, ja bara leva. I samarbete mer Erika Strömsten, Yoga North of Sweden ES.

Ta gärna med eget liggunderlag om du har, det finns även 15 yogamattor att låna. Ta med en pall/stol om du har svårt att sitta på marken. Alla kan vara med och är välkomna!

  • Ett yogapass: 60 kr
  • En frukost: 60 kr
  • 10-kort för yogapass med frukost: 1 000 kr
  • 10-kort för yogapass (utan frukost): 550 kr

Detaljer

Börjar:
28 maj kl 08:30
Slutar:
27 augusti kl 09:30
Pris:
60kr

Arrangörer

Såhkie Umeå sameförening
Yoga North of Sweden

Plats

Tráhppie
Helena Elisabeths väg 4
Umeå, 90342
+ Google Map
Webbplats:
www.sahkie.se

Comments are closed.

Såhkie Umeå Sameförening har som målsättning att stärka samiska arrangemang i Ubmeje och regionen genom att sprida information om vilka typer av samiska aktiviteter som sker i Ubmeje och Sápmi. I denna kalender marknadsför arrangemang både från sameföreningens initiativ, Umeå Samiska förvaltningskommun och alla andra aktörer med koppling till samiska arrangemang.

Kalendern uppdateras kontinuerligt med aktiviteter i takt med att informationen når oss. Om du är arrangör och anordnar någon samisk aktivitet så kan du meddela detta till info@sahkie.se så kommer det med i kalendern.