På gång i Ubmeje & Sápmi

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sara Marielle Gaup Beaska & Inger Biret Kvernmo Gaup

22 februari kl 16:30 - 18:00

300kr – 620kr

Inger Biret och Sara Marielle är systrar och har vuxit upp med samisk kultur och jojk som en helt naturlig del av vardagen och livet. På Umefolk bjuder systrarna på en helt unik jojkkonsert med stor förmedlingsförmåga och hög kvalitet, med personliga upplevelser, berättelser och olika typer av jojkar.

Detta är en a cappella-konsert där Inger Biret och Sara Marielle framför jojkarna helt utan instrument, på traditionellt vis, både tillsammans och solo.

Konserten är en del i Umefolk. Biljett köps som ett huskortet som gäller för alla konserter, workshops och seminarier samma dag/helg. Förköpsbiljetter köpes via biljettcentrum.com

Detaljer

Datum:
22 februari
Tid:
16:30 - 18:00
Pris:
300kr – 620kr
Webbplats:
http://umefolk.com/sv/

Arrangör

Umeå Folkmusikförening
Webbplats:
http://umeafolkmusik.se/

Plats

Studion, Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
Umeå, Sverige
+ Google Map

Comments are closed.

Såhkie Umeå Sameförening har som målsättning att stärka samiska arrangemang i Ubmeje och regionen genom att sprida information om vilka typer av samiska aktiviteter som sker i Ubmeje och Sápmi. I denna kalender marknadsför arrangemang både från sameföreningens initiativ, Umeå Samiska förvaltningskommun och alla andra aktörer med koppling till samiska arrangemang.

Kalendern uppdateras kontinuerligt med aktiviteter i takt med att informationen når oss. Om du är arrangör och anordnar någon samisk aktivitet så kan du meddela detta till info@sahkie.se så kommer det med i kalendern.