På gång i Ubmeje & Sápmi

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchföreläsning Susanna Åhlén

16 november, 2018 kl 11:30 - 13:00

Lunchföreläsning med Susanna Åhlén som nyligen släppt boken “The bell from hell”.

Susanna har likt många varit så duktig att det nästan knäckt henne. Lyssna på hennes berättelse om resan genom utmattningsträsket till den välmående, engagerade och färgstarka kvinna hon är idag. Under resans gång träffade hon också sitt livs kärlek från ungdomen som hon nu lever lyckligt med sedan flera år.

Susanna Åhlén har tidigare givit ut böckerna “Emmas trädgård i ljus och skugga”. “Agnes Isprinsessan” samt diktsamlingen “Ett andetag i taget, ett ögonblick i sänder”. Alla finns att köpa på Tráhppie.

Fredag 16 november kl 12.00 på Tráhppie

Soppa serveras från kl 11.30 för 80 kr inkl kaffe, kom i tid så du hinner ta mat. Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
16 november, 2018
Tid:
11:30 - 13:00

Arrangör

Såhkie Umeå sameförening
E-post:
info@sahkie.se
Webbplats:
www.sahkie.se

Plats

Kulturhuset Tráhppie
Helena Elisabeths Väg 4
Umeå, 90342 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.sahkie.se/trahppie

Comments are closed.

Såhkie Umeå Sameförening har som målsättning att stärka samiska arrangemang i Ubmeje och regionen genom att sprida information om vilka typer av samiska aktiviteter som sker i Ubmeje och Sápmi. I denna kalender marknadsför arrangemang både från sameföreningens initiativ, Umeå Samiska förvaltningskommun och alla andra aktörer med koppling till samiska arrangemang.

Kalendern uppdateras kontinuerligt med aktiviteter i takt med att informationen når oss. Om du är arrangör och anordnar någon samisk aktivitet så kan du meddela detta till info@sahkie.se så kommer det med i kalendern.