På gång i Ubmeje & Sápmi

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jojkworkhop på Umefolk

22 februari kl 10:00 - 14:00

300kr – 620kr

Denna jojkkurs är indelad i en teoretisk del och en praktiskt del. Teoridelen tar upp teman som historia, jojkfilosofi, jojkdialekter och funktion. I den praktiska delen gör vi röstövningar och deltagarna får öva sig på olika tekniker och jojkar.

Leder gör Inger Biret Kvernmo Gaup och Sara Marielle Gaup Beaska. Max 16 deltagare.

Workshops och seminarier ingår i Umefolks dagskort i mån av plats. Du anmäler dig i Umefolks festivalkansli som är beläget i Umeå Folkets Hus foajé under festivalen 21-22 februari.

Detaljer

Datum:
22 februari
Tid:
10:00 - 14:00
Pris:
300kr – 620kr
Webbplats:
http://umefolk.com/sv/workshops-och-seminarier/jojk-med-inger-biret-och-sara-marielle

Arrangörer

Umeå Folkmusikförening
Studieförbundet Bilda

Plats

Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
Umeå, Västerbotten 903 29 Sverige
+ Google Map
Telefon:
090-15 62 00
Webbplats:
www.umea.fh.se

Comments are closed.

Såhkie Umeå Sameförening har som målsättning att stärka samiska arrangemang i Ubmeje och regionen genom att sprida information om vilka typer av samiska aktiviteter som sker i Ubmeje och Sápmi. I denna kalender marknadsför arrangemang både från sameföreningens initiativ, Umeå Samiska förvaltningskommun och alla andra aktörer med koppling till samiska arrangemang.

Kalendern uppdateras kontinuerligt med aktiviteter i takt med att informationen når oss. Om du är arrangör och anordnar någon samisk aktivitet så kan du meddela detta till info@sahkie.se så kommer det med i kalendern.